Voordeel met SunCard

In al onze SunCare vestigingen ontvang je GRATIS een persoonlijke SunCard. Hierop staan je NAW gegevens alsook je zongegevens. Zo kunnen we bijhouden wanneer je voor het laatst geweest bent en kunnen we daarop het advies baseren. Daarnaast kun je je SunCard opwaarderen. Wanneer je zeker 2 x per maand gebruik maakt van de zonnebank is dit al de moeite waard! Het puntensysteem komt hierbij te vervallen, maar: wanneer je je SunCard opwaardeert met een bedrag, dan krijg je van ons een aanzienlijk bedrag extra als zontegoed!

Je kunt niet in alle vestigingen gebruik maken van de mogelijkheid tot opwaarderen. Kijk bij de vestiging van jouw keuze of dit mogelijk is. Wij maken gebruik van de volgende SunCard tegoeden:

Stort €3000 op je card en ontvang €3500 zontegoed (17% gratis)
Stort €5000 op je card en ontvang €6000 zontegoed (20% gratis)
Stort €7000 op je card en ontvang €8500 zontegoed (23% gratis)

Iedere keer dat je komt zonnen wordt het bedrag waarvoor je zont, afgeschreven van je SunCard. Ongeacht type zonnebank en duur van de zonsessie. Je bent dus niet gebonden aan een vaste zonnebank of vaste tijdsduur. Bovendien is een SunCard tegoed onbeperkt geldig. Het is een persoonsgebonden tegoed en niet inwisselbaar voor contanten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.