Uitgebreid assortiment zonnecosmetica

Alle SunCare vestigingen beschikken over een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. Onze medewerkers adviseren u graag over de positieve resultaten van het gebruik hiervan onder de zonnebank.

Wij werken exclusief met de merken: Devoted, Taninc, Australian Gold en Tannymax. In het kort zijn er drie redenen om tijdens je zonsessie gebruik te maken van zonnecosmetica:

  • Beter direct resultaat
  • Resultaat blijft langer behouden
  • Hydratatie van de huid

Indien u gebruik maakt van een zonnecosmetica en de adviezen van onze medewerkers opvolgt bent u verzekerd van een gezonde en verantwoorde kleur die ook langer behouden blijft. Bovendien is hydratatie van de huid gewenst om het vochtgehalte op peil te houden. Er ontstaan daardoor minder snel rimpels en lijntjes en voelt uw huid soepel en zacht aan. Bovendien wordt door een gezonde huid sneller melanine aangemaakt onder invloed van UV licht wat u resultaat aanzienlijk bevorderd.

Onze medewerkers adviseren u graag welk product u voorafgaand aan uw zonsessie kunt gebruiken. Gebruikt u vooral geen eigen producten met beschermingsfactor of bodymilks en dergelijke. Dit beinvloedt uw resultaat op een nadelige manier.